Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub ulei de măsline -
1
cățel de usturoi
lub 20 g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari - 250 g carne de vită, bucăți, fără pielițe și fără os, tăiată cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
- Wartości odżywcze
- na 250 grame
- Kalorie
- 2118 kJ / 507 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 120 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mămăligă tradițională
1 godz.
Crevete cu chilli și usturoi
10min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Penne cu ton
30 min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50min
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Castraveți murați, dulci
48h 20 min
Pulpă de vită cu salată de cartofi
45 min
Sandviciuri crocante cu pește și salată de varză, cu miere și limetă
40 min
Fulgi de ovăz cu compot de piersici
8 Std. 45 Min
Soufflé de ciocolată cu portocală
Brak ocen
Pomana porcului
15min