Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub ulei de măsline -
1
cățel de usturoi
lub 20 g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari - 250 g carne de vită, bucăți, fără pielițe și fără os, tăiată cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
- Wartości odżywcze
- na 250 grame
- Kalorie
- 2118 kJ / 507 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 120 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Coaste de vită în stil tunisian
Keine Bewertungen
Mini fougasse
Keine Bewertungen
Tort cu mascarpone și ciocolată
2h
Mușchi de vită în pachețele de bacon
50min
Cod sous-vide, risotto cu sfeclă roșie și citronelă
Keine Bewertungen
Cheesecake de Sf. Valentin
4 godz. 30 min
Paste Orzo cu pui și pesto
30 min
Supă cu tăieței
1h 30min
Tocană de legume tex-mex
1 Std. 15 Min
Burgeri cu pui si semințe de chia
1h 10min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1 godz. 45 min