Wersje kompatybilne
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g gedroogde zwarte bonen
- water, om te weken
Maïstortilla's
- 200 g bloem
- 200 g maïsbloem
- 15 g zonnebloemolie
- 250 g water
- ½ tl zout
Stoofpot van zwarte bonen
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g zonnebloemolie
- 1 el groentebouillonpasta
- 850 g water, of 1 cm boven bonenniveau
- 200 g paprika's, gemengd, in plakjes
-
1
tl chipotle chilipoeder
lub 1 tl gedroogde pepervlokken - 2 tl knoflookpoeder
- 2 tl gemalen komijn
- 2 tl gemalen koriander
- 2 tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- 250 g kerstomaten, gehalveerd
- gele maïsbloem, om te bestrooien
- 2 tl zonnebloemolie
- 6 eieren
- 1 limoen, in partjes
- 100 g feta kaas, verkruimeld
- ½ bos koriander, grof gehakt
- 1 avocado, in plakjes (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2235.3 kJ / 534.3 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 66.7 g
- Tłuszcz
- 23.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 817.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Zoetzure tempé
Brak ocen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min