Wersje kompatybilne
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů olivového oleje
- 5 gramů petržele, čerstvé, pouze lístky
- 5 gramů pažitky, čerstvé, nahrubo nasekané
- 5 gramů šalvěje, čerstvé, pouze lístky
- 5 gramů tymiánu, čerstvého, pouze lístky
- 5 gramů rozmarýnu, čerstvého, pouze lístky
- 1 polévková lžíce hořčice
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička fenyklových semínek
- 100 gramů hrušek, bez pecek a na čtvrtky, oloupaných
- 200 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 2000 gramů vepřového boku, bez kosti, bez kůže
- 2 čajové lžičky mořské soli, plus extra k posypání
- 2 ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 2 hlízy fenyklu, na čtvrtky
- 400 gramů hrušek, bez pecek a na čtvrtky, oloupané
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 67.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.4 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 303.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3h 20 min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 min
Malajské kokosové kuře
10 Std.
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Brak ocen
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 min
Rolky z listového těsta se sýrem feta a ořechy
40 min
Rustikální chléb s olivami, fíky a ořechy
2h 20 min
Hráškové pesto s ricottou
10min
Citrónový koláč s limoncellem
1h 15 min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1h 5 min
Omáčka puttanesca
45 min
Jambalaya
1h