Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 大薏仁 ,川燙後用溫熱水浸泡2小時,瀝乾
- 1200 克 水
- ½ 顆 檸檬 ,擠汁
- 50 - 100 克 蜂蜜
- ½ 顆 檸檬 ,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 747.6 kJ / 178.9 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1.1 mg