
Urządzenia i Akcesoria
Tranche glacée à la noix de coco et à l'ananas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
20 tranches
Składniki
La veille
-
ananas frais (environ 2000 g)1
-
de jus de citron20 g
-
de sucre à confiture115 g
-
de sucre en poudre30 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.300 g
Le jour même
-
de noix de coco déshydratée et râpée grillée4 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 tranche
Kalorie
110 kcal /
460 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
13.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
15.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts glacés préférés
30 Przepisów
Francja
Francja