Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada

Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada

4.5 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 raciones

Składniki

Masa
  • 50 g de aceite de oliva
  • 50 g de cerveza
  • 50 g de agua
  • 250 g de harina de espelta
  • 1 pellizco de sal
Cebolla caramelizada
  • 500 g de cebolla en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 30 g de brandy
  • 30 g de azúcar moreno
  • 1 pellizco de sal
Montaje
  • 1 cucharadita de pimentón
  • aceite de oliva
  • 8 de higo (cortados en cuartos o en rodajas)
  • 80 g de sobrasada (en 8 trozos)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 135.2 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 1414.3 kJ / 338 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...