
Urządzenia i Akcesoria
金銀龍虎斑
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
柳橙 (opcjonalnie) ,洗淨切片,裝飾用1 顆
-
龍虎斑魚片 (厚約0.3公分)400 克
-
鹽 ,適量
-
白胡椒粉 ,適量
-
米酒1 茶匙
-
鹹蛋黃 ,切粒1 顆
-
水400 克
-
香油10 克
-
蔥 ,切蔥絲2 枝
-
香菜 ,切碎少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
202.3 kcal /
845.6 kJ
Białko
20.8 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
0.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
158.8 g
Sód
327.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

點一桌年夜飯
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan