Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů plocholisté petrželky, pro servírování
- 200 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů másla
- 600 gramů čerstvých hub, na plátky (5 mm)
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 40 gramů bílého vína
- 80 gramů zeleninového vývaru
- 1 ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 čajová lžička mořské soli, dle chuti
- 10 - 20 gramů citrónové šťávy
- 100 gramů smetany ke šlehání, tučné
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 19.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1 godz. 10 min
Hříbkové ragú s houskovými noky
1 godz.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 godz.
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55 min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 Std. 50 Min
Zapečená dýně s čedarem
45 min
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1h 45min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 min
Chřestovo-sýrový quiche
1 godz. 10 min
Houbové quinotto
30 min