
Urządzenia i Akcesoria
越式燉蔬菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水800 克
-
泰國香米200 克
-
蒜頭1 粒
-
油20 克
-
綜合蔬菜 ,切小塊(約2-3公分)(詳見要訣)800 克
-
蔬菜高湯醬1 茶匙
-
醬油20 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
麵腸 ,切薄片(約0.5公分)130 克
-
香油20 克
-
青蔥 (opcjonalnie) ,切蔥花10 克
-
芝麻 (任一種類) (opcjonalnie) ,裝飾用1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
467 kcal /
1954 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
68.8 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
1291 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

綠色蔬食
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan