越式燉蔬菜

越式燉蔬菜

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 800 克
  • 泰國香米
    200 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 20 克
  • 綜合蔬菜 ,切小塊(約2-3公分)(詳見要訣)
    800 克
  • 蔬菜高湯醬
    1 茶匙
    1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • 醬油
    20 克
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 麵腸 ,切薄片(約0.5公分)
    130 克
  • 香油
    20 克
  • 青蔥 (opcjonalnie) ,切蔥花
    10 克
  • 芝麻 (任一種類) (opcjonalnie) ,裝飾用
    1 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 467 kcal / 1954 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 68.8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1291 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...