Cookies fourrés au chocolat

Cookies fourrés au chocolat

4.8 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
60 pièces

Składniki

Pâte à modeler
  • 100 g de graines de sésame noir
  • 180 g de farine de blé
  • 90 g de cacao en poudre non sucré
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 200 g de chocolat noir
  • 230 g de beurre à température ambiante
  • 150 g de sucre en poudre
  • 1 gros œuf (63-73 g)
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
Remplissage
  • 300 g de sucre en poudre
  • 100 g de beurre à température ambiante, coupé en morceaux
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à soupe de lait
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 55.4 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 478.9 kJ / 114.5 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...