Cookies fourrés au chocolat

Cookies fourrés au chocolat

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
60 pièces

Składniki

Pâte à modeler
  • de graines de sésame noir
    100 g
  • de farine de blé
    180 g
  • de cacao en poudre non sucré
    90 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • de chocolat noir
    200 g
  • de beurre à température ambiante
    230 g
  • de sucre en poudre
    150 g
  • gros œuf (63-73 g)
    1
  • d'extrait de vanille
    1 c. à café
Remplissage
  • de sucre en poudre
    300 g
  • de beurre à température ambiante, coupé en morceaux
    100 g
  • de sel
    1 pincée
  • de lait
    1 c. à soupe
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 114.5 kcal / 478.9 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 55.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...