Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 30 biscuits Oréo® (classique)
- 40 g de beurre doux, en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de mascarpone
- 250 g de fromage à tartiner
- 70 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2464.9 kJ / 589.1 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 46.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 553.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de poulet et riz
40min
Samoussas au fromage
30min
Poulet entier et ratatouille
1 Std.
Cupcakes au chocolat et au beurre de cacahuètes
1 Std. 10 Min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Mousse minute à la framboise
5 Min
Crème glacée caramel et cacahuète
3 Std. 20 Min
Glace à la violette
12h
Crème dessert au gianduja
4h 15min
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min
Millionnaire shortbread
7 godz. 40 min
Ragoût de poulet colombien
2 Std. 20 Min