Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 30 biscuits Oréo® (classique)
- 40 g de beurre doux, en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 500 g de mascarpone
- 250 g de fromage à tartiner
- 70 g de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2464.9 kJ / 589.1 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 46.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 553.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocktail Bellini
5min
Porridge salé aux tomates et au basilic
20 Min
Galette des rois façon tartiflette
1ч. 30 мин.
Galette pomme-speculoos
2h 30min
Croquets aux noix de pécan
55 min
Virgin Blue Lagoon
35 min
Boulettes de poulet au pesto rouge
1 godz.
Mac and cheese
35 min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 мин.
Jalousie aux abricots
1h 25min
Chorizo brioché
2ч. 20 мин.
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 min