Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)

Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)

4.6 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 125 g di latte
  • 25 g di burro
  • ¼ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 80 g di semolino di grano duro (vedere consigli)
  • 1 tuorlo d'uovo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 285.2 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 1262.5 kJ / 301.5 kcal
Tłuszcz 15.4 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 34.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...