Mani insanguinate

Mani insanguinate

3.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 pezzi

Składniki

  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 uovo sbattuto
  • 50 g di confettura di ciliegie
  • 20 mandorle a lamelle

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 270.4 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 2606.3 kJ / 623 kcal
Tłuszcz 45.9 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 25.1 g
Węglowodany 46.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...