Wersje kompatybilne
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa al frutto della passione
- 120 g di polpa di frutto della passione
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di burro
- 300 g di mela Granny Smith, sbucciata e a tocchetti (1 cm)
- 3 gocce di Tabasco
Astice
- 500 g di acqua
- 1 foglia di alloro secca
- 1 astice (da 650 g circa)
- 50 g di fegato d'anatra (foie gras)
- fiocchi di sale, a piacere
- pepe bianco macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2652.5 kJ / 634 kcal
- Białko
- 53.3 g
- Węglowodany
- 37.1 g
- Tłuszcz
- 31.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 5.9 mg
Alternatywne przepisy
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Linguine con scampi al limone
Brak ocen
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2 Std.
Panna montata al frutto della passione
5 dk
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1 godz. 5 min
Asparagi sottovuoto
50min
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1小时
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Torta alla pasta di mandorle
1小时
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min