Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g sushi rice
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 tsp caster sugar
- 4 Tbsp rice vinegar
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 2415 kJ / 570 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 123.5 g
- Tłuszcz
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rainbow cauliflower sushi
50min
Pico De Gallo
15min
Waffles
25 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Prawn Tempura Rolls
2 godz. 40 min
Bao with Pulled Mushroom in BBQ Sauce
1h 15min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1h
Teriyaki sauce
25 min
Sushi Rice
1h 5min
Temaki sushi (TM6)
1h 40 min
Seafood and Cream Cheese Rolls
1h 20 min
Basic Sushi Rice
45 min