Urządzenia i Akcesoria
Béchamel Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
20 oz
Składniki
-
unsalted butter in pieces1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
69.4 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
161.4 kJ /
38.6 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Whipped Cream
10 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 godz. 55 min
Thick and Creamy Custard
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
No fail béchamel
15 min
Quick béchamel sauce
15 min