
Urządzenia i Akcesoria
Frużelina z mrożonych wiśni
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
5 słoików
Składniki
-
120 g wody
-
110 g skrobi ziemniaczanej
-
2 łyżeczki żelatyny w proszku
-
2000 g wiśni, mrożonych, bez pestek uprzednio rozmrożonych
-
400 g cukru
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
648.5 kcal /
2713.3 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
164.1 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
5.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Dżem brzoskwiniowy (z mieszanką żelującą 3:1)
50 Min
Dżem truskawkowo-rabarbarowy
40 Min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 Std. 10 Min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 Std. 25 Min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 Std. 25 Min
Frużelina tropikalna do tortów
10 Min
Czekośliwka
1 Std.
Mus jabłkowy (na szarlotkę)
40 Min
Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 2:1)
1 Std.
Blondie z frużeliną i owocami jagodowymi
1 Std. 40 Min
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 Min
Jogurtowa panna cotta z sosem morelowym
3 Std. 30 Min