Urządzenia i Akcesoria
Frużelina z mrożonych wiśni
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
5 słoików
Składniki
-
120 g wody
-
110 g skrobi ziemniaczanej
-
2 łyżeczki agaru2 łyżeczki żelatyny w proszku
-
2000 g wiśni, mrożonych, bez pestek uprzednio rozmrożonych
-
400 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
5.5 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
164.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dżem brzoskwiniowy (z mieszanką żelującą 3:1)
50 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Frużelina tropikalna do tortów
10 min
Serniczki nowojorskie w słoiczkach
2 godz. 40 min
Czekośliwka
1 godz.
Mus jabłkowy (na szarlotkę)
40 min
Ryż na mleku; Karmelizowane jabłka z cynamonem
40 min
Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 2:1)
1 godz.
Krem z owoców leśnych (berry curd) – 350 g
20 min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 min
Blondie z frużeliną i owocami jagodowymi
1 godz. 40 min
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową
45 min