
Urządzenia i Akcesoria
Salbei-Knoblauch-Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Spaghetti220 g
-
Salz zum Kochen
-
Wasser zum Kochen
-
Salbei abgezupft4 Stängel
-
Butter in Stücken120 g
-
Knoblauchzehen in dünnen Scheiben2
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Pfeffer3 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
916 kcal /
3830 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
58 g
Węglowodany
79 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
37 g
Sód
1421 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy