Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Ayam Arak (Sous-Vide Drunken Chicken)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 porsi
Składniki
-
fillet dada ayam, tanpa kulit300 g
-
garam½ sdt
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao) untuk dituang1 sdm
-
air tambahkan hingga kantong terendam seluruhnya1000 g
-
sari lemon30 g
-
goji berry direndam dalam air panas selama 10 menit, disaring, untuk hiasan1 sdm
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
31 g
Kalorie
1084 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Makan Malam Ayam
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sapi Iris Dang Gui
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Tumis Sapi Kimchi
Brak ocen
Ayam Goreng Kunyit
Brak ocen
Daging Goreng Berempah
Brak ocen
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2 godz. 45 min
Ayam Santan Pedas
35 min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Brak ocen
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Brak ocen
Pastel Tutup Kari
Brak ocen
Sop Daging dengan Kembang Kol
2 godz.
Meatloaf
Brak ocen