Urządzenia i Akcesoria
Ayam Madu BBQ
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porsi
Składniki
-
paha ayam, dengan kulit, tanpa tulang800 g
-
kecap asin30 g
-
saus tiram30 g
-
gula cokelat30 g
-
madu30 g
-
kecap hitam20 g
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)50 g
-
minyak wijen, dipanggang5 g
-
lada hitam yang baru digiling1 jumput
-
biji wijen panggang untuk taburan1 jumput
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
17 g
Kalorie
1117 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Makan Malam Ayam
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sapi Iris Dang Gui
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Tumis Sapi Kimchi
Brak ocen
Ayam Goreng Kunyit
Brak ocen
Daging Goreng Berempah
Brak ocen
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2 godz. 45 min
Ayam Santan Pedas
35 min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Brak ocen
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Brak ocen
Pastel Tutup Kari
Brak ocen
Sop Daging dengan Kembang Kol
2 godz.
Meatloaf
Brak ocen