Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 150 克 冬笋 ,去皮切薄片
- 300 克 塌菜 ,去根后一切二,洗净沥干
- 3 克 盐 ,约½满茶匙
- 1 小撮 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 508.9 mg