塔菜冬笋

塔菜冬笋

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 15 克
  • 冬笋 ,去皮切薄片
    150 克
  • 塌菜 ,去根后一切二,洗净沥干
    300 克
  • ,约½满茶匙
    3 克
  • 1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 94 kcal / 393 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 508.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...