Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 颗 蒜头
- 5 克 姜, 切丝
- 2 支 葱, 切段
- 10 克 油
- 50 克 猪里脊肉, 切丝
- 1 茶匙 料酒
- 60 克 鱿鱼, 切丝
- 60 克 虾仁
- 100 克 韭菜, 切段
- 30 克 洋葱, 切丝
- 40 克 红甜椒, 切块
- 2 茶匙 蚝油
- 1 茶匙 酱油
- 1 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Błonnik
- 1 g