Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 440 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di malto d'orzo
- 5 g di sale
- 320 g di farina tipo 0 (W 260-280)
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
- 10 g di fiocchi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 955.8 kJ / 228.4 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 737.8 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia
6sa
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia al latte
6sa 30 dk
Pesto di noci
15 Min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Pâté di vitello in gelatina
8 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1h
Baguette francese (TM6)
5h
Focaccia a bastone
5h
Focaccia morbida
4 Std.
Foccaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Pizzette rosse
4 Std.