Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 440 g di acqua
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di malto d'orzo
- 320 g di farina tipo 0 (W 260-280)
- 5 g di sale
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di succo di limone
- 10 g di fiocchi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 955.8 kJ / 228.4 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 737.8 mg
Alternatywne przepisy
Ravioli alla valtellinese
1 godz. 45 min
Baguette francese (TM6)
5h
Grissini Rubatà
2h 30min
Pizza caprese
9h
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Focaccia millebolle
28h
Focaccine morbide
3h 30min
Pizzette rosse
4 Std.
Focaccia
6 godz.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min