Focaccia genovese (TM6)

Focaccia genovese (TM6)

4.7 66 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
8 pezzi

Składniki

  • 440 g di acqua
  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 5 g di malto d'orzo
  • 320 g di farina tipo 0 (W 260-280)
  • 5 g di sale
  • 50 g di cubetti di ghiaccio
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 30 g di succo di limone
  • 10 g di fiocchi di sale

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 228.4 kcal / 955.8 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 737.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...