Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 300 g di latte
-
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
lub 7 g di lievito di birra disidratato - 60 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 350 g di farina manitoba
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 11319 kJ / 2705 kcal
- Białko
- 73.9 g
- Węglowodany
- 502.5 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.4 g
- Błonnik
- 12.1 g
- Sód
- 195.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioches ripiene alle mele
4 Std.
Panini al latte dolci
12h
Focaccia a bastone
5 Std.
Panini semidolci
1 godz. 30 min
Trecce dolci
4 Std.
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Pane dolce per la colazione
1 godz. 30 min
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Danubio salato
3 Std.
Brioche francese al burro
5h 40min
Focaccia barese TM6
4 Std.