Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Stuffed Chicken Breasts
-
fresh epazote leaves only (approx. 0.5 oz)1 bunch
-
Oaxaca cheese cut into pieces7 oz
-
Manchego cheese cut into pieces7 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless butterflied and thinly pounded6
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
zucchini trimmed, cut into sticks7 oz
Peanut Pipián Sauce
-
tomatillos husk removed, washed and quartered19 ½ oz
-
serrano chilies destemmed2
-
white onion cut into pieces3 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted dry-roasted peanuts5 ½ oz
-
toasted sesame seeds1 oz
-
cilantro leaves1 oz
-
parsley leaves1 oz
-
fresh epazote leaves1 oz
-
water14 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
61 g
Kalorie
2734 kJ /
651 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cochinita Pibil
4 godz.
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Chicken Enchiladas
40 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Gorditas de Chicharrón
1 godz. 40 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Tinga de Pollo
40 min