Urządzenia i Akcesoria
Huevos Rancheros
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
2 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)cotija cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
fresh cilantro leaves (approx. ½ bunch)½ oz
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh jalapeño chili destemmed, deseeded, cut into pieces½ - 1
-
yellow onion quartered3 ½ oz
-
olive oil plus extra to fry tortillas1 oz
-
canned diced tomatoes undrained (see Variation)28 oz
-
tomato paste1 oz
-
sugar½ tsp
-
large eggs6
-
canned refried pinto beans16 oz
-
corn tortillas (approx. 6 in.)6
-
ripe avocado cut into pieces (approx. ½ in.)1
-
sour cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1121.1 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
1672.1 kJ /
399.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Tortilla Soup
25 min
Guacamole
5 min
Chicken and Pineapple Wraps
1 godz. 20 min
Pimento Cheese Puffs
30 min
Pico De Gallo
15 min
Tomatillo Avocado Guacamole
10 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 godz. 45 min
Chicken Enchiladas
40 min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 godz. 35 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min