
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 18 oz firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
- 1 ½ tsp salt to taste, divided
- 7 oz lime juice
- 7 oz Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
- 3 ½ oz red onion cut into pieces
- 5 oz vegetable oil
- 1 tsp dried oregano to taste (opcjonalnie)
- ½ oz fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish
- 1 avocado cubed (½ in)
-
corn tostadas to serve
lub salted crackers to serve - 2 limes cut into wedges, to serve
- hot sauce to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 564.8 kcal / 2372 kJ
- Białko
- 28 g
- Tłuszcz
- 43.5 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Sód
- 1105 mg