
Urządzenia i Akcesoria
Fish Ceviche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (opcjonalnie) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
corn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
564.8 kcal /
2372 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
43.5 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1105 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cancun Mexico
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone