Urządzenia i Akcesoria
Fish Ceviche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (opcjonalnie) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1105 mg
Białko
28 g
Kalorie
2372 kJ /
564.8 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cancun Mexico
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45 min
Shrimp Aguachile
15 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min