Urządzenia i Akcesoria
Fish Ceviche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (opcjonalnie) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1105 mg
Białko
28 g
Kalorie
2372 kJ /
564.8 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cancun Mexico
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Shrimp Aguachile
15 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Tuna Tartare
40 min
Pozole Verde
2 godz.
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min