Fish Ceviche

Fish Ceviche

5.0 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper
    18 oz
  • salt to taste, divided
    1 ½ tsp
  • lime juice
    7 oz
  • Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)
    7 oz
  • red onion cut into pieces
    3 ½ oz
  • vegetable oil
    5 oz
  • dried oregano (opcjonalnie) to taste
    1 tsp
  • fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish
    ½ oz
  • avocado cubed (½ in)
    1
  • corn tostadas to serve
    salted crackers, to serve
  • limes cut into wedges, to serve
    2
  • hot sauce to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 564.8 kcal / 2372 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 43.5 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 1105 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...