Urządzenia i Akcesoria
Fish Ceviche
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
firm white fish fillets cut into pieces (½ in.) e.g., cod, red snapper, sole or grouper18 oz
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
lime juice7 oz
-
Roma tomatoes quartered and seeded (approx. 3 tomatoes)7 oz
-
red onion cut into pieces3 ½ oz
-
vegetable oil5 oz
-
dried oregano (opcjonalnie) to taste1 tsp
-
fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
avocado cubed (½ in)1
-
salted crackers, to servecorn tostadas to serve
-
limes cut into wedges, to serve2
-
hot sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1105 mg
Białko
28 g
Kalorie
2372 kJ /
564.8 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cancun Mexico
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Chunky Guacamole
10 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Tinga de Pollo
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Tomatillo Salsa
20 min