Chorizo-frittata

Chorizo-frittata

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portioner

Składniki

  • olivenolie plus ekstra til stegning
    25 g
  • rød peberfrugt skåret i mindre stykker (2-3 cm)
    150 g
  • løg skåret i skiver (2 mm)
    150 g
  • kartofler skåret i skiver (5 mm)
    200 g
  • salt
    2 - 4 knivspids
  • chorizo skin fjernet og skåret i mindre stykker (2 cm)
    150 g
  • æg
    6
  • mælk
    100 g
  • persilleblade, friske hakket
    1 teske
  • sort peber, friskkværnet
    2 knivspids

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 430.3 mg
Białko 13.2 g
Kalorie 1112.3 kJ / 265.9 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie