Fromage grillé aux champignons

Fromage grillé aux champignons

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 morceaux

Składniki

  • de boulgour
    120 g
  • d'eau
    410 g
  • d'huile d'olive
    70 g
  • de farine de blé
    480 g
  • de levure fraîche
    10 g
  • de sel
    10 g
  • de la farine de blé pour travailler la pâte
  • de Cheddar en morceaux
    80 g
  • de Gruyère en morceaux
    80 g
  • de mozzarella en morceaux
    80 g
  • d'échalotes coupées en 2
    200 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de vinaigre balsamique (opcjonalnie)
    15 g
  • de vinaigre de cidre
    20 g
  • gousses d'ail
    2
  • de feuilles de persil frais
    5 g
  • de beurre en morceaux
    20 g
  • de champignons frais variés (par ex.: girolles, bolets, pleurotes...), en morceaux
    400 g
    400 g de champignons de Paris frais, en morceaux
  • de sel
    2 - 3 pincées
  • de beurre pour cuire
    3 - 4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 552 kcal / 2309.6 kJ
Białko 18.4 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 64.8 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Sód 733.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...