Lonche de frittata con chorizo

Lonche de frittata con chorizo

3.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones

Składniki

  • 25 g de aceite de oliva
  • 150 g de pimiento rojo en trozos (2-3 cm)
  • 150 g de cebolla blanca en rebanadas (2 mm)
  • 200 g de papa en rebanadas (5 mm)
  • 2 - 4 pizcas de sal
  • 150 g de chorizo sin piel y en trozos (2 cm)
  • 6 huevos
  • 100 g de leche entera
  • 5 g de hojas de perejil fresco picado
  • 2 pizcas de pimienta negra recién molida
  • aceite de oliva para freír

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 430.3 mg
Białko 13.2 g
Kalorie 1112.3 kJ / 265.9 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...