Urządzenia i Akcesoria
Strauben
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 pezzi
Składniki
-
3 albumi
-
30 g di burro
-
200 g di farina tipo 00
-
250 g di latte intero
-
3 tuorli
-
30 g di grappa
-
olio di arachidi
-
zucchero a velo
-
confettura di mirtilli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
82.6 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
1600.8 kJ /
382.5 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
53.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menù: Goulash di manzo con gnocchi di pane; mini cheesecake
2 godz.
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Salsa bolzanina
15 min
Spatzle di cavoletti con speck
1 godz.
Pastaragia
25 min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Risotto al Teroldego
40 min
Kaiserschmarren
50 min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.