Urządzenia i Akcesoria
Torta di ciliegie e mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni
Składniki
-
100 g di mandorle pelate
-
100 g di zucchero
-
80 g di burro morbido a pezzi
-
2 uova
-
100 g di farina tipo 00
-
30 g di latte
-
8 g di lievito in polvere per dolci
-
350 g di ciliegie denocciolate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
23.2 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1182.2 kJ /
282.6 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mamma sei unica
22 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta soffice alle albicocche
1 godz.
Torta soffice mascarpone e fragole
1 godz. 10 min
Torta soffice alle fragole
2 godz.
Torta sprint di albicocche
45 min
Blondie alle fragole
40 min
Plumcake sciroppato
55 min
Torta soffice ai fichi
1 godz. 30 min
Torta di fichi e nocciole
45 min
Torta zucca, cocco e arancia
1 godz. 30 min
Crostata mele e cannella
1 godz. 20 min
Torta di mele e mandarini
1 godz.
Dolce di carote e mandorle
1 godz.