Torta di ciliegie e mandorle
TM6 TM5

Torta di ciliegie e mandorle

4.5 (65 ocen)

Składniki

  • 100 g di mandorle pelate
  • 100 g di zucchero + q.b.
  • 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
  • 100 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 30 g di latte
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 350 g di ciliegie denocciolate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1182.2 kJ / 282.6 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
28.8 g
Tłuszcz
16.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Błonnik
2.4 g
Sód
23.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy