Torta di ciliegie e mandorle

Torta di ciliegie e mandorle

4.5 85 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 100 g di mandorle pelate
  • 100 g di zucchero
  • 80 g di burro morbido a pezzi
  • 2 uova
  • 100 g di farina tipo 00
  • 30 g di latte
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 350 g di ciliegie denocciolate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 23.2 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 1182.2 kJ / 282.6 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...