Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero + q.b.
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 30 g di latte
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 350 g di ciliegie denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1182.2 kJ / 282.6 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 23.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta sprint di albicocche
45 min
Torta alla macedonia di frutta
1h 30min
Torta soffice ai fichi
1h 30min
Torta all'uva rossa
1h 40min
Torta rovesciata ai fichi
1 Std. 15 Min
Torta pesche, cannella e menta
1h
Ciambella alle pesche
50 min
Torta di mele e mandarini
1h
Torta soffice alle fragole
2h
Dolce di carote e mandorle
1h
Torta castagne e cioccolato
1h 30min
Crostata mele e cannella
1h 20min