Biscotti al burro (senza glutine)

Biscotti al burro (senza glutine)

1.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
35 pezzi

Składniki

  • 100 g di mandorle pelate
  • 210 g di farina di riso
  • 220 g di burro freddo, a tocchetti
  • 120 g zucchero + q.b.
  • 4 g di gomma xantana

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 3.5 mg
Białko 1 g
Kalorie 408 kJ / 98 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 8.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...