Biscotti al burro (senza glutine)

Biscotti al burro (senza glutine)

1.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
35 pezzi

Składniki

  • di mandorle pelate
    100 g
  • di farina di riso
    210 g
  • di burro freddo, a tocchetti
    220 g
  • di zucchero + q.b.
    120 g
  • di gomma xantana
    4 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 98 kcal / 408 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 6.7 g
Węglowodany 8.9 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 3.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...