Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di mandorle pelate
- 210 g di farina di riso
- 220 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero + q.b.
- 4 g di gomma xantana
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 408 kJ / 98 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 3.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27hod.
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50min
Colomba veloce (senza glutine)
1h
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2h 45min
Pizza zucchine e spinaci (senza glutine)
Keine Bewertungen
Biscottini con farina di castagne, nocciole e gocce di cioccolato
1h 30min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Cupcake al cioccolato (senza glutine)
2h
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1 godz. 35 min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 godz. 30 min