Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 80 g di zucchero
- 350 g di farina tipo 00
- 250 g di farina manitoba
- 100 g di burro morbido a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semii estratti
- 1 limone, la scorza grattugiata
- uva passa q.b.
- bacche di goji q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4200.6 kJ / 1003.3 kcal
- Białko
- 34.5 g
- Węglowodany
- 111.5 g
- Tłuszcz
- 44.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 1068.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sciroppo fermentato di lamponi
128 Std. 10 Min
Pane al latticello
18h
Infuso freddo al limone e ibisco
2h 30 min
Uova in camicia con il Egg poacher
Brak ocen
Involtini freddi vegetariani con salsa piccante
1 Std.
Quiche ai formaggi con composta di fichi (senza zuccheri aggiunti)
Brak ocen
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Mini baguette alla birra (senza glutine)
14 Std.
Grissini alle erbe (senza glutine)
2 Std.
Gubana
3h 45min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza capricciosa
1h 35min