
Urządzenia i Akcesoria
Grøn gudindesalat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 portioner
Składniki
Grøn gudindedressing
-
parmesanost skåret i stykker85 g
-
valnødder, uden skal halve60 g
-
fed hvidløg2
-
basilikumblade30 g
-
spinatblade, friske30 g
-
citronsaft, friskpresset110 g
-
riseddike30 g
-
olivenolie55 g
-
salt efter smag1 - 1 ½ tsk
Fennikelsalat
-
fennikel skåret i stykker340 g
-
dild, frisk plus ekstra til pynt15 g
-
agurker skåret i stykker (3 cm)225 g
-
æbler, grønne (ca. 2), i kvarte200 g
-
forårsløg (ca. 2 bundter)140 g
-
grønne ærter, friske kogte225 g
-
valnødder, uden skal grofthakkede140 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
267.4 kcal /
1118.9 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
21.1 g
Węglowodany
14.6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
433.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vi elsker forår
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen