Laksetatar

Laksetatar

4.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portioner

Składniki

  • rosa peberkorn
    1 tsk
  • dild, frisk (kun bladene)
    2 kviste
  • fersk laksefilet, uden skind (sushi-kvalitet), skåret i 3 stykker
    300 g
  • citronsaft friskpresset
    40 g
  • olivenolie
    2 spsk
  • worcestershire sauce
    ½ tsk
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • brøndkarse eller blandet salat
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 134 kcal / 560 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie