Urządzenia i Akcesoria
Risret med kød
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portioner
Składniki
-
Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)60 g
-
persille, frisk (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing½ bundt
-
fed hvidløg2
-
rød peberfrugt skåret i mindre stykker70 g
-
løg kvarte120 g
-
smør, ternghee smør, usaltet20 g
-
tomatpure1 spsk
-
sød paprika1 ½ spsk
-
paprika for smag¼ - ½ tsk
-
kød, uden sener og ben tern (3 cm)600 g
-
1 tsk med top grøntsagsbouillongrøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1
-
citronskal (ca. 2-3 cm)1 stykke
-
havsalt1 tsk
-
sort peber, stødt til smag½ - 1 tsk
-
vand250 g
-
ris, langkornet150 g
-
creme fraiche til servering2 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2204 kJ /
527 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hverdagsretter
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara
40 min
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
1 godz.
Kinesiske ægnudler
1 godz.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Brak ocen