Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
strong wholemeal bread flour500 g
-
water330 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.3 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza
11 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 Std.
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 Std. 35 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Rye Flatbreads
2 Std. 10 Min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 Std. 45 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Dill and feta flatbread
1 Std. 20 Min
Pogača (bread)
3 Std.
Rustic Bread
2 Std.
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Olive Bread Rolls
2 Std.