Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (2 adet adedi yaklaşık 150-200 g)
- ½ tk tuz, ekstra 5-6 tutam tuz
- 5 - 6 tutam karabiber
- 25 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı, parçalar halinde
- 100 g kırmızı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g sarı biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 60 g soğan, ikiye bölünmüş
- 70 g sürülebilir peynir
- 400 g su
- 500 g karnabahar, çiçeklerine ayrılmış
- 5 g limon suyu
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1257 kJ / 299 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2u.
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Lor Peyniri
30min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1u.
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55min
Mantarlı Risotto
40min