Urządzenia i Akcesoria
Et Bulyon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porsiyon
Składniki
-
parça et, sinirsiz, kemiksiz küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)300 g
-
karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan, sarımsak veya kereviz), parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
karışık taze ot (ör. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları4 dal
-
tuz iri taneli150 g
-
30 g kırmızı şarapsu30 g
-
kuru defne yaprağı1
-
karanfil1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porsiyon
Białko
59 g
Kalorie
2754 kJ /
658 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 min
Lor Peyniri
30 min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min
Tavuk Bulyon
45 min
Sebze Bulyon
1 godz.
Vanilya Şekeri
72 godz.
Fit Granola
1 godz. 10 min
Kahveli Semifreddo
6 godz. 30 min
Mantarlı Risotto
40 min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 min
Mayonez
10 min