Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
- 50 g soğan
- 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
- 275 g portakal suyu
- 60 g zeytinyağı
- 400 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 749.3 kJ / 179 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 8.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Ketojenik Krakerler
1 Std.
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Turna Yemişli Çikolatalı Bar
1 Std. 40 Min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Keine Bewertungen
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1 Std.
Mantarlı Risotto
40min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min