Urządzenia i Akcesoria
Ketojenik Krakerler
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porsiyon
Składniki
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)100 g
-
keten tohumu100 g
-
çiğ badem150 g
-
yumurta3
-
su150 g
-
kabak çekirdeği içi6 tepeleme yemek kaşığı
-
tuz damak tadına göre
-
karabiber damak tadına göre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
190.2 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
947.9 kJ /
225.7 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glütensiz lezzetler
35 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3 godz.
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 godz. 10 min
Glütensiz Ekmek
1 godz. 45 min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 godz. 10 min
Yer Fıstıklı Bar
1 godz. 30 min
Yulaf Sütü
25 min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1 godz. 20 min
Yaban Mersini ve Antep Fıstıklı Kurabiye Kavanozu
20 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 godz. 15 min
Focaccia
2 godz. 45 min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 godz. 15 min
Glütensiz Fırın Mücver
50 min