Wersje kompatybilne
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 diş sarımsak
- 2 - 3 tk tuz
- 3 yk zeytinyağı
- 8 dilim dana bonfile (her biri 100 g)
- 500 g su
- 700 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 180 g kuşkonmaz, gerekiyorsa saplarının odunsu kısımları kesilmiş
- 4 tk bal
- 2 yk hardal
- 2 tk soya sosu
- 2 - 3 tutam toz karabiber
- 5 - 10 g frenk soğanı, ince kıyılmış
- 15 - 25 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2369 kJ / 566 kcal
- Białko
- 45.5 g
- Węglowodany
- 33.5 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Etli Bamya
1sa 10 dk
Bolonez Sos
1h 5min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Etli Fajita
40min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Midyeli Penne
1h 5min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1sa 25 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min