Urządzenia i Akcesoria
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (opcjonalnie)1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
911 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1820 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Brak ocen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 min
Lookbrood met vegan kaas
Brak ocen
Gestoomde spinaziecake
35 min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Brak ocen
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Roze roerei
15 min
Gestoomde marmercake
1 godz. 30 min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min