Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bevanda e polpa alle mandorle
- 250 g di mandorle pelate
- 50 g di datteri denocciolati
- 1500 g di acqua
Pudding
- 400 g di pane, tagliato sottile
- 8 uova
- 80 g di zucchero di canna
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Salsa
- 50 g di zucchero di canna
- 150 g di succo d'arancia
- 150 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 240 g di yogurt greco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1401.7 kJ / 335 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 221.8 mg
Alternatywne przepisy
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55min
Zavata carsolina
5h
Cocktail Rossini
10min
Vasetti con lombrichi gommosi
1h
Tramezzini al pesto di spinaci
4 Std.
Mandorlaccio
1h 10min
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9 godz. 30 min
Ravioli di cacao con frutta secca in crema di formaggi
1h 30min
Bicchierini di cassata
30 min
Triangoli di cocco e mandorle (vegan)
1 Std. 20 Min
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1h 30min