Pudding di pane e frutti di bosco

Pudding di pane e frutti di bosco

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 55 min
12 porzioni

Składniki

Bevanda e polpa alle mandorle
  • 250 g di mandorle pelate
  • 50 g di datteri denocciolati
  • 1500 g di acqua
Pudding
  • 400 g di pane tagliato sottile
  • 8 uova
  • 80 g di zucchero di canna
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Salsa
  • 50 g di zucchero di canna
  • 150 g di succo d'arancia
  • 150 g di frutti di bosco, misti, freschi
  • 240 g di yogurt greco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 221.8 mg
Białko 13.3 g
Kalorie 1401.7 kJ / 335 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 38.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...