Fishcakes de salmón

Fishcakes de salmón

3.2 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 raciones

Składniki

  • 3 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 800 g de agua
  • 650 g de patata en dados de 1 cm
  • 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas
  • 20 g de mayonesa
  • 10 g zumo de limón
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de jengibre molido
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 30 g de pan rallado
  • 1 - 2 cucharadas de aceite

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 132.2 mg
Białko 16.6 g
Kalorie 1211 kJ / 289 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 23.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...