Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de cebolla en trozos
- 800 g de agua
- 650 g de patata en dados de 1 cm
- 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas
- 20 g de mayonesa
- 10 g de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de jengibre molido
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 30 g de pan rallado
- 1 - 2 cucharadas de aceite
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1211 kJ / 289 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 132.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30min
Hamburguesa de pescado empanado
30min
Raviolis con salsa de calabacín
30min
Filetes rusos de pavo y espinacas
40min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45min
Piadina con pollo y berenjena
2 godz. 10 min
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30min
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1h 5min
Quiche integral de pavo, tomate y queso
1 godz.
Bolitas de coliflor con salsa de tomate y beicon
1 godz.
Rollitos de ternera a la pizzaiola
1 godz.
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30min