Tresse à l’ananas et au fromage

Tresse à l’ananas et au fromage

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 tranches

Składniki

Pâte
  • de lait entier
    115 g
  • de levure sèche active
    1 c. à soupe
  • de farine tout usage
    315 g
  • de sucre
    60 g
  • de beurre non salé en dés, à température ambiante, et un peu plus pour beurrer
    60 g
  • de sel
    ⅛ c. à thé
  • orange
    1
Garniture
  • de sucre
    60 g
  • de fromage à la crème à température ambiante
    115 g
  • de mascarpone à température ambiante
    85 g
  • de farine tout usage
    30 g
  • d'ananas broyé en conserve dans son jus
    570 g
Glaçage
  • de sucre à glacer
    60 g
  • de noix de macadam, grillées et non salées hachées
    60 g

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 320.3 kcal / 1340 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 45.5 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Sód 91.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...