Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g water
- 100 g boekweitkorrels
- 30 g havervlokken
- 50 g gemengde zaden
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 100 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 50 g uien, in vieren gesneden
- 1 wortel, in stukken (2 cm) (± 70 g)
- 1 teentje knoflook
- 3 verse basilicumbladeren
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 1 - 2 snuifjes zout
- ½ tl gerookt paprikapoeder (opcjonalnie)
- 50 g paneermeel
- 3 - 4 el zonnebloemolie
- Wartości odżywcze
- na 4 porties
- Kalorie
- 6819.9 kJ / 1630 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 157 g
- Tłuszcz
- 94 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 1369 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Tajine van kip met honing en pruimen
40 Min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Mochi's met sesamvulling
50 min
Kurkuma schillen
Brak ocen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Brak ocen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Spaghetti muffins
55min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen