Urządzenia i Akcesoria
Vegetarisch Medaillons
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porties
Składniki
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (opcjonalnie)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
1369 mg
Białko
54 g
Kalorie
6819.9 kJ /
1630 kcal
Tłuszcz
94 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
157 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Rode kool cups met kip
25 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Driedubbele chocoladetaart
2 godz. 30 min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Shakshuka
50 min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min