Biscuits aux épices et à la mélasse

Biscuits aux épices et à la mélasse

4.1 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
16 pièces

Składniki

  • 80 g de sucre en poudre
  • 240 g d'amandes décortiquées
  • ½ c. à café de levure chimique
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • ½ c. à café de gingembre en poudre
  • ¼ c. à café de noix de muscade en poudre
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 1 œuf
  • 60 g de mélasse de sucre de canne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 34.7 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 678.8 kJ / 162.3 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...