Daging babi dan sayur khas Chinese

Daging babi dan sayur khas Chinese

5.0 2 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porsi

Składniki

  • has dalam babi cut in strips (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
    600 g
  • kecap asin
    50 g
  • bihun kering
    300 g
  • minyak
    50 g
  • siung bawang putih
    2
  • jahe segar grated
    1 sdt
  • bawang bombai merah cut in wedges
    150 g
  • paprika merah cut in strips (0.5 cm x 5 cm)
    150 g
  • wortel cut in strips (0.5 cm x 5 cm)
    150 g
  • air
    1280 g
  • bubuk bumbu ngo hiong
    1 sdt
  • saus tiram
    70 g
  • gula cokelat
    1 sdt
  • kacang kapri trimmed
    100 g
  • baby pakchoy roughly chopped
    150 g
  • garam
    1 sdt
  • cabai merah segar sliced diagonally
    1
  • kacang mete panggang tanpa garam
    2 sdm
  • daun bawang sliced diagonally
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 30 g
Kalorie 1735 kJ / 414.6 kcal
Tłuszcz 10.6 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie